WebRTC Video Streaming Server

WebRTC video streamen web server

Met WebRTC kunnen gebruikers realtime video- en audiogesprekken voeren via hun webbrowser, zonder dat ze extra plug-ins of software hoeven te installeren. Deze server stelt je in staat om videostreams tussen gebruikers tot stand te brengen en te delen.

Wat vroeger kon met flashplayer of een RTSP stream kan nu met WebRTC maar dan met nog minder vertraging, en zonder gebruik te maken van plugins.
Om te streamen via WebRTC kunt u gebruik maken van vele video encoders en een webbrowser ( Chrome). Onze WebRTC Video Streaming Server ondersteunt moderne webbrowsers die WebRTC functionaliteit bieden, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Opera. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van je browser gebruikt voor de beste ervaring.

We kunnen ook uw IP camera re-streamen en leveren met een web player. De kijkers zijn dan verbonden met onze Wowza Media servers i.p.v. default WebRTC (clients naar zender) dit biedt de mogelijkheid om uit te zenden voor veel kijkers tegelijkertijd.

Wilt u meer informatie over WebRTC, stuur een email naar [email protected].

Zelf eerst WebRTC testen dat kan nu hier
Gebruik de Chrome browser op een PC/Mac met een camera en geluid input. Bekijken kan met PC/Mac met Chrome, Firefox, Edge en op de iPhone met Safari, Chrome. (maximaal 10 slots, kijkers tegelijkertijd)

* Vergeet niet toestemming te geven om uw camera te gebruiken in de pagina.

WebRTC video streaming server met lage vertraging html5 code

Privacy en Beveiliging

We hechten veel waarde aan je privacy en beveiliging. Deze server slaat geen opnames van gesprekken (niet in de cloud) op en heeft geen toegang tot je camera of microfoon zonder jouw toestemming. De gesprekslinks zijn uniek en kunnen alleen worden gebruikt door degenen waarmee je de link hebt gedeeld.